Bijgewerkt: 3 maart 2024

De FloraHolland Trade Fair 2013 in Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: FloraHolland
26-09-2013

Van woensdag 6 tot en met vrijdag 8 november 2013 organiseert bloemenveiling FloraHolland de FloraHolland Trade Fair Aalsmeer. Drie dagen lang is deze internationale handelsbeurs dé plaats waar handelaren en producenten van sierteeltproducten elkaar ontmoeten en zaken kunnen doen. Meer dan 650 kwekers en 50 veredelaars uit binnen- en buitenland presenteren hun aanbod en tonen nieuwe producten, of concepten aan exporteurs, groothandelaren en hun klanten.

Trade FairAmstelveen
(Foto Frank Bonnet - 2012)

FloraHolland Trade Fair in 2012


Dankzij een uitbreiding van de beursvloer met maar liefst 5000 m², is de beurs verrijkt met de deelname van toonaangevende internationale veredelaars van bloemen en planten. Naast een compleet overzicht van bloemen, planten, productconcepten en noviteiten, kan het vakpubliek nu ook terecht voor innovaties van veredelaars. Daarmee is de FloraHolland Trade Fair een allesomvattende netwerk- en inspiratiebeurs op het gebied van sierteelt. Vanuit internationaal perspectief wordt de FloraHolland Trade Fair hiermee nog aantrekkelijker voor een breder vakpubliek.

Zintuigmarketing

Centraal op de beursvloer ligt The Village, waar bezoekers van de beurs veel kunnen beleven. Naast inspiratie en trends worden mogelijkheden van afzetkanalen gepresenteerd die voor de sector vaak nog nieuw zijn. Daarnaast is veel aandacht voor zintuigmarketing, waarmee het koopgedrag van consumenten kan worden beïnvloed. In The Village wordt dat geïntegreerd in winkelvloeroplossingen voor supermarkt, tuincentrum en bloemist die inspelen op belangrijke consumentenprofielen.

Noviteiten zijn belangrijk op de FloraHolland Trade Fair. In Aalsmeer worden de nominaties voor De Glazen Tulp 2014 bekendgemaakt. Verder zijn er tientallen kwekers en veredelaars met nieuwe producten en concepten. De FloraHolland Trade Fair vindt plaats van woensdag 6 t/m vrijdag 8 november 2013 in Aalsmeer.

De beurs is geopend op woensdag van 9.00 tot 18.00 uur, donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 9.00 tot 14.00 uur. Voor vakpubliek is de toegang gratis. Meer informatie over de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer is te vinden op www.floraholland.com/tradefairAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.