Bijgewerkt: 2 december 2021

De Dorcas winkel Aalsmeer heeft een nieuwe locatie!

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Dorcas Aalsmeer
15-04-2012

Aalsmeer  - Vanaf 14 april 2012 heeft de kringloopwinkel van Dorcas in Aalsmeer een nieuw onderkomen. De winkel die in een winkelpandje in het centrum van Aalsmeer is begonnen, verhuisde een paar jaar geleden naar de Aalsmeerderweg in Aalsmeer Oost. En vanaf zaterdag 14 april gaat de winkel van start in hun nieuwe pand aan de Turfstekerstraat 15 in het bedrijvengebied van Aalsmeer.

Het pand is veel groter dan het vorige pand en dat betekent, dat nu alle onderdelen van Dorcas Aalsmeer er in ondergebracht zijn. Zo heeft het kleding-sorteren er een plek gekregen, maar ook de meubelhal is er in ondergebracht.

dorcas Amstelveen
(Bron Dorcas - 2012)In deze grote kringloopwinkel zullen nu ook kleding en schoenen verkocht worden, er is een grote hal waar tweedehands meubelen opgesteld staan, er is een hoek met cadeauartikelen (nieuwe artikelen en leuke samengestelde cadeaus), ook nostalgische spulletjes hebben hun eigen plekje weer gekregen en is een zeer uitgebreide en goed gesorteerde boekenafdeling.

Verder zijn er natuurlijk weer allerhande artikelen in de winkel die een tweede leven gegund worden, zoals cd’s, dvd’s, lp’s, serviesgoed, spelletjes, speelgoed, serviesgoed, elektrische apparatuur en seizoensartikelen waar u nu bijvoorbeeld kampeerartikelen en tuinstoelen kunt vinden.

De parkeergelegenheid bij deze nieuwe Dorcas winkel is geweldig. Op de parkeerplaats kunnen minstens 50 auto’s staan zodat het nog aantrekkelijker is geworden om de winkel eens te bezoeken.

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Er is namelijk ook een gezellige coffee corner, waar men voor een schappelijk prijsje u graag een lekker kopje fairtrade koffie of thee inschenkt.

De Dorcaswinkel werkt met alleen maar vrijwilligers en de opbrengst van de winkel komt ten goede aan projecten van Dorcas Nederland, een goede doelen organisatie die met deze projecten het lot van de allerarmsten in Oost Europa en Afrika wil verbeteren (meer over Dorcas Nederland: www.dorcas.nl ).

De Dorcaswinkel aan de Turfstekerstraat 15 in Aalsmeer is geopend op dinsdag, donderdag en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Tijdens de openingstijden kunnen er ook goederen worden ingebracht.

Wat is Dorcas?

Dorcas is een christelijke internationale hulporganisatie die in achttien landen in Oost-Europa en Afrika 180 projecten van lokale partnerorganisaties ondersteunt. Dorcas helpt, geïnspireerd door Mattheüs 25, de allerarmsten in de wereld, en werkt bij voorkeur met lokale partners, zoals plaatselijke kerken of organisaties. In Nederland zijn tienduizenden vrijwilligers, ondernemers en giftengevers bij Dorcas betrokken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS