Bijgewerkt: 7 oktober 2022

De CAMA Gemeente Amstelveen bestaat 30 jaar

Nieuws -> Kerk

Bron: Bert de Pijper
27-08-2012

In de komende maand september viert de CAMA Gemeente Amstelveen haar dertigjarige bestaan. De CAMA Gemeente Amstelveen is een evangelische gemeente die in Nederland onderdeel is van de Alliantie van Baptisten en CAMA Gemeenten (ABC-Gemeenten) en wereldwijd verbonden is met CAMA (Christian and Missionary Alliance).

Dit zendings- en kerkgenootschap is in ca. 80 landen over de hele wereld actief. De CAMA Gemeente Amstelveen werd gestart in 1982. In de maand september van dat jaar vond de eerste samenkomst van de gemeente plaats, destijds in een zaal in een pand van een aannemersbedrijf op het  industrieterrein Legmeer.

Na diverse verhuizingen in de afgelopen dertig jaar komt de gemeente nu alweer zeven jaar samen in de aula van het Keizer Karel College. Elke zondagochtend om 10:00 uur is er een dienst.

celebrate Amstelveen
(Bron CAMA - 2012)

Flyer van het Celebrate Orchestra & Choir concert


De CAMA Gemeente Amstelveen is dankbaar, dat ze de afgelopen dertig jaar deel heeft mogen uitmaken van de Amstelveense samenleving. De gemeente wil er zijn voor de Amstelveners. Daarom wil de CAMA Gemeente wat terugdoen voor Amstelveen.

De gemeente wil dat doen door de Amstelveense samenleving een concert aanbieden van het gospelkoor en orkest Celebrate Orchestra & Choir. Celebrate Orchestra staat bekend als een gospelkoor met een zeer eigen stijl en performance.

De gemeente wil daarom haar 30 jarige bestaan vieren op zaterdagavond 22 september 2012 door middel van een groot concert door Celebrate Orchestra dat begint om 19.30 uur en zal plaatsvinden in de Handwegkerk (Handweg 117, Amstelveen). Celebrate Orchestra bestaat uit 26 musici en 22 zangers en verzorgt een avondvullend programma.

Iedereen is van harte welkom voor dit concert, de deuren gaan om 19:00 uur open en de toegang is gratis. Voor meer informatie: www.cama-amstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.