Bijgewerkt: 20 mei 2024

De Beweegbus Zomerweken 2018

Nieuws -> Sport

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
02-07-2018

Het Sportbedrijf Amstelveen organiseert voor de vierde keer in samenwe rking met de wijkplatformen van Randwijck, Westwijk, Bankras/Kostverloren, Elsrijk, Groenela an, Keizer Karelpark, Stichting WaMi en Participe Amstelland de Beweegbus Zomerweken. Voor alle kinderen die lekker willen buitenspelen!

Wat is de Beweegbus Zomerweken? De Beweegbus Zomerweken teams rijden in de schoolvakantie met drie bussen door Amstelveen en blijven 1 week  lang op dezelfde plekken staan. Elke bus heeft verschillende sport -en spelmaterialen bij zich. Denk hierbij aan; straathockey, voetbal, volleybal, tennis, skaten, frisbee, spacescooters, stepjes/wave boards etc. In sommige wijken zijn er zelfs extra activiteiten, zoals springkussens, clinics en picknicks!

Voor wie is de Beweegbus Zomerweken? Voor ieder kind dat het leuk vindt om buiten te spelen! Kun je zelfstandig maar ook samen met andere kinderen spelen en zit je op de basisschool? Kom dan meedoen!

Waar en wanneer kun je ons vinden? Op wisselende plekken zullen de Beweegbus Zomerweken teams, vier weken lang op maandag t/m donderdag actief zijn. Tijden: 15.00 - 17.30 uur en 19.00 - 21.00 uur

Foto Amstelveen
(Foto Sportbedrijf Amstelveen - 2017)

Beweegbus Zomerweken voor alle kinderen die lekker willen buitenspelen


Week 1 23-26 juli 2018

-           Westwijk (Augusta de Wit)

-           Groenelaan (Mont Blanc)

-           Keizerkarelpark (Badjes van der Hooplaan)

Week 2 30 juli-2 augustus

-           Elsrijk (Van Heuven Goedhartlaan)

-           Kostverloren/Bankras (Kindercampus King)

-           Waardhuizen/Middenhoven (de Meent)

Week 3 20-23 augustus

-           Kostverloren/Bankras (Parelvisserslaan)

-           Patrimonium (Broersepark)

-           Waardhuizen/Middenhoven (de Praam)

Week 4 27-30 augustus

-           Westwijk (Middachten)

-           Randwijck (Roelof Venemaschool)

-           Nes a/d Amstel

Zeker weten dat je kunt spelen? De Beweegbus Zomerweken is er altijd, bij hevige regen of temperaturen boven de 30 graden kan er echter besloten worden om de wijken niet in te gaan. Houd de facebookpagina en Instagram in de gaten. Toegang is gratis, maar wel op eigen risico. Facebook.com/deBeweegbusZomerweken Instagram: deBeweegbusZomerwekenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.