Bijgewerkt: 23 mei 2024

De Avond4daagse 2010 in Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: Herbert Raat / Avond4daagse
30-05-2010

Deze week is het zover: de avondvierdaagse in Amstelveen. Onze beide kinderen lopen dit jaar mee. Nu is er deze week ook een belangrijke raadsvergadering. Toch staat bij veel gezinnen, zo ook bij ons thuis, de avondvierdaagse deze week op nummer 1. Avondvierdaagse.

Iedere keer weer fantastische avonden, georganiseerd door veel vrijwilligers. Dat is de echte kracht van onze stad. Voor mij zijn al die vrijwilligers en betrokken ouders een inspiratie om samen met de gemeenteraad het jeugdbeleid te veranderen de aankomende jaren.

avondvierdaagse Amstelveen
(Foto H. Raat - 2010)

De Avondvierdaagse van Amstelveen in 2008


Minder welzijnsbeleid en meer verantwoordelijkheid voor bestaande organisaties, zoals sportverenigingen, scouting en scholen. Daar liggen de mogelijkheden om onze jongeren een leuke tijd te bezorgen en een plek te geven in bestaande sociale structuren. Maar eerst moeten we zorgen dat alle kinderen vrijdag een medaille halen.

Het wandelspektakel van Amstelveen

De Avond4daagse Amstelveen is in 1957 opgericht door de heer Visser. En later voortgezet door zijn zoon, tot eind 2001. De laatste jaren ligt de organisatie in handen van de heer Snoeck. De organisatie van de avondvierdaagse Amstelveen stelt elk jaar weer aantrekkelijke routes samen.

Amstelveen is een groene stad en leent zich bij uitstek voor een wandelfestijn als deze. Ook voor 2010 zijn er weer mooie routes uitgezet, u kunt als deelnemer kiezen tussen de 5, 10 of 15 km. Bij parcoursen vindt u de routes. Weet u dat Amstelveen 21 parkachtige locaties kent, waaronder heemparken en een tal van 'gewone' parken.

De startplaats is bij de korfbalvereniging K.V.A. aan de Startbaan 1 (sportpark Sportlaan Oost) t.o. de ingang van het Hermann Wesselink College. Avond4daagse 2010 wordt gelopen van dinsdag 1 t/m vrijdag 4 juni 2010.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.