Bijgewerkt: 27 mei 2024

De Amstelveense volleybalmeiden gaan gewoon door

Nieuws -> Sport

Bron: Top Volleybal Combinatie Amstelveen
24-02-2011

Volleybal- Na het faillissement van de Stichting Top Volleybal Amstelveen gaan de Amstelveense volleybalmeiden door in de vereniging Top Volleybal Combinatie Amstelveen. (TVCA). De meiden staan nu onder leiding van trainer/coach Casper Groenhuijzen en mede door alles wat er is gebeurd zijn ze zeer gemotiveerd om het seizoen een passend en waardig einde te geven.

Volleybal  Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2006)

Volleybalwedstrijd in de Emergohal


Het landskampioenschap is nog steeds een reële optie! Er moeten nog twee (thuis) wedstrijden gespeeld worden voor de play-offs beginnen. U wordt van harte uitgenodigd om deze wedstrijden te bezoeken en de meiden de steun te geven die ze verdienen.

Op maandag 28 februari 2011 speelt TVCA Dames 1 om 20.00 uur in de Bankrashal tegen Taurus. Taurus is bijna zeker ook de eerste tegenstander in de play-offs. Op zaterdag 5 maart 2011 speelt TVCA Dames 1 om 20.00 uur in de Bankrashal de laatste competitiewedstrijd tegen TFM DOK.

De meiden zullen spelen in nieuwe tenues en het team en de begeleiding zien u graag bij bovenstaande wedstrijden. De toegang is gratis. De play-off wedstrijden beginnen op 12 maart 2011. Zodra het schema bekend is wordt het bekend gemaakt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.