Bijgewerkt: 27 mei 2024

De Amstelveense Bedrijvensportmaand 2008

Nieuws -> Sport

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
17-04-2008

Gedurende de hele maand juni 2008 worden, in het kader van de Amstelveense Bedrijvensportmaand, 9 sporttoernooien georganiseerd waar het Amstelveense bedrijfsleven gratis aan deel kan nemen (m.u.v. de Drakenbootraces).

Drakenboot race Amstelveenweb
(Foto Luuk Gosewehr - 2007)

Drakenboot race


De organisatie van de toernooien is in handen van de Ondernemersvereniging Amstelveen, in samenwerking met de gemeente Amstelveen en sponsors en organisatoren afkomstig uit het Amstelveense bedrijfsleven.

De aftrap van de Amstelveense Bedrijvensportmaand 2008 vindt plaats met een Badmintontoernooi (10 juni), gevolgd door een Pokertoernooi (11 juni), een Bowlingtoernooi (12 juni), een Biljart- en snookertoernooi (14 juni), het Bridgetoernooi (14 juni), de Midzomernachtcross Businessloop in het Amsterdamse Bos (20 juni) en een Hockeytoernooi met een clinic onder begeleiding van een hockeyinternational (21 juni).

Op zondag 22 juni vinden de inmiddels befaamde Drakenbootraces op de Amstelveense Poel plaats. Sinds vorig jaar is dit evenement uitgegroeid tot een regionaal begrip, waar vanaf dit jaar zowel met kleine boten (10 personen) als grote (18 personen) gestreden zal worden om een plaats op het erepodium. De activiteiten in de maand juni worden op donderdag de 26e afgesloten tijdens het felbegeerde Golftoernooi.

Twee toernooien konden helaas niet in juni gepland worden en vinden daarom in het najaar plaats; Voetbal- (23 augustus) en Tennis (19 september). De uitreiking van de Superprijs, verdiend door het bedrijf dat overall het beste scoort tijdens dit evenement, wordt daarom eveneens naar het najaar getrokken.

Iedereen uit het Amstelveense bedrijfsleven kan meedoen aan de toernooien. Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk 25 mei 2008.

Businessloop Amstelveenweb
(Foto Luuk Gosewehr - 2007)

Businessloop


Wilt u meer informatie? Ga dan naar www.oa-amstelveen.nl . Hier vindt u alle informatie over de Amstelveense Bedrijvensportmaand, de toernooien en inschrijvingsformulieren. U kunt ook contact met ons opnemen via 020 – 640 30 71.

Dit evenement is mogelijk dankzij de inzet en sponsoring van Ondernemersvereniging Amstelveen, gemeente Amstelveen, BDO CampsObers Accountants en Adviseurs, KLM, ING Bank Amstelveen, KPMG Accountants, KPMG Meijburg & Co, Bouw- en aannemingsbedrijf De Heemraad, Congrescentrum Amstelveen, Sport- en partycentrum De Kegel, I Amsterdam, Café De Manen, Htel Serviced Apartments, Bridgevereniging Pegasus Amsterdam, Atletiekvereniging Startbaan, Hockeyvereniging MYRA.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.