Bijgewerkt: 7 oktober 2022

De 8ste Amstelveen Kunst Triënnale

Nieuws -> Cultuur

Bron: Cobra Museum
11-03-2020

De Amstelveen Triënnale is de driejaarlijkse tentoonstelling voor professionele beeldend kunstenaars die in Amstelveen woonachtig en/of werkzaam zijn. Al sinds 1998 wordt deze manifestatie onder auspiciën van het Cobra Museum voor Moderne Kunst georganiseerd, in samenwerking met de gemeente Amstelveen. Sinds de 6de editie is ook Museum Jan (voormalig Museum Jan van der Togt) locatie voor de tentoonstelling. De tentoonstelling is vanaf 19 juni tot 19 juli 2020.

Foto Amstelveen
De doelstelling van de Triënnale is om een professioneel podium te bieden aan kunstenaars die wonen en/of werken in Amstelveen. De tentoonstelling geeft een dwarsdoorsnede van de kunstbeoefening in Amstelveen waardoor het publiek een overzicht van de stand van zaken in de lokale beeldende kunst krijgt op twee prachtige en voor de gemeenschap in Amstelveen belangrijke kunstlocaties. Aansluitend aan de kunstmanifestatie zullen er in Platform C-Amstelveen workshops voor bezoekers worden georganiseerd.

Kunstenaars: Meld je aan! De organisatie van de Amstelveen Triënnale roept kunstenaars om zich zo spoedig mogelijk aan te melden via een online aanmeldingsformulier. Dit kan nog tot 27 maart 2020 op www.amstelveen-triennale.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.