Bijgewerkt: 19 mei 2024

De 35ste editie van het tennistoernooi NTC Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: Nationaal Tennis Centrum de Kegel
30-01-2022

De Open Amstelveense Dunlop Indoor Tenniskampioenschappen, zoals de volledige naam van het toernooi luidt, worden gespeeld van 19 t/m 27 februari 2022 op de banen van Nationaal Tennis Centrum de Kegel in Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2021)

Het Nationaal Tennis Centrum de Kegel in Amstelveen


Het grootste indoor tennistoernooi in de regio wordt alweer voor de 35e keer georganiseerd. Toernooileider Diana van den Born: 'Het is fantastisch om te zien, dat zoveel tennisliefhebbers ons al die jaren weer weten te vinden. Het is natuurlijk ook een  unieke gelegenheid om op de banen van het Nationaal Tennis Centrum te kunnen spelen. Spelen op dezelfde baan, waarop topspelers als Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor dezelfde dag nog hebben staan trainen.' Het toernooi trekt elk jaar honderden deelnemers, jong, oud, beginnende en ervaren spelers.

Er kan gespeeld worden in meerdere categorieën. De enkel categorieën worden op basis van actuele rating gespeeld en de dubbel categorieën op speelsterkten 3-9. Ook is er bij de meeste onderdelen een 35+ categorie. Ook meedoen aan dit toernooi? Schrijf je dan in voor 14 februari 2022 via mijnknltb.toernooi.nl. Om mee te kunnen doen, heb je een bondsnummer van de KNLTB nodig (leden- of toernooipas). Meer informatie over het toernooi is te vinden op www.ntcdekegelamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.