Bijgewerkt: 3 oktober 2023

De 2de kinderburgemeester van Amstelveen is bekendgemaakt

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
07-06-2017

Varvara Denisova wordt de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen. Op 19 juli 2017 wordt Varvara aan het begin van de raadsvergadering, om 14.00 uur, geïnstalleerd door burgemeester Mirjam van ‘t Veld. Tot die tijd is Melle Vos nog kinderburgemeester.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Ernst-Jan Wilhelmis in gesprek met Varvara Denisova over haar doelen als de nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen


De bekendmaking vond plaats op woensdag 7 juni 2017 in het bijzijn van de drie kandidaten in de raadzaal van het raadhuis. Naast Varvara, waren dat Vita Meynen en Mohanad Mawed. Het was gezellig druk, want de kandidaten hadden veel publiek meegenomen. De middag werd aan elkaar gepraat door Ernst-Jan Wilhelmis van RTVA.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Burgemeester Mirjam van 't Veld, Varvara Denisova en Jeroen Brandes (PvdA) wethouder Jeugd in de raadzaal na de bekendmaking


Burgemeester Mirjam van ’t Veld prees de kandidaten voor hun inzet en enthousiasme. Zij kijkt uit naar de samenwerking met de nieuwe kinderburgemeester. De kandidaten die zijn afgevallen krijgen nog een rondleiding in het raadhuis. Varvara Denisova (11) wordt op 19 juli 2017 daadwerkelijk de 2de Kinderburgemeester van Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.