Bijgewerkt: 18 mei 2022

De 22ste Atelierroute Amstelveen is op 5 en 6 oktober

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
04-10-2013

Komend weekeinde is het weer zover!! Atelierroute 2013 in Amstelveen. Op zaterdag 5 en zondag 6 oktober 2013 openen 72 professionele kunstenaars hun ateliers en geven u de kans Amstelveen van een andere kant te ontdekken.

Neem een kijkje achter de schermen en maak kennis met kunstenaars en hun werk. Bezoek de ateliers, bij kunstenaars thuis, of in een voormalig bibliotheek. Neem kinderen, vrienden, buren familie mee en geniet van de tocht langs al deze ateliers.

atelierroute Amstelveen
(Bron Kunstuitleen Amstelveen - 2013)

Kaart van de Atelierroute 2013 in Amstelveen


Maar geniet bovenal van de kunst en laat u verrassen door wat u ziet. Niet alleen kijken, maar ook kopen en vaak kunt u het aangekochte werk direct meenemen. Daarnaast is er in veel gevallen de mogelijkheid om werk van uw favoriete kunstenaar te lenen bij de kunstuitleen Amstelveen

Natuurlijk is er weer een uitgebreide brochure met daarin een overzicht van alle deelnemende kunstenaars en hun adressen en de plek op de kaart, waar zij te vinden zijn. Deze routekaart is bij de deelnemende kunstenaars en de kunstuitleen te verkrijgen. Voor aanvullende informatie www.atelierrouteamstelveen.nl  of www.kunstuitleenamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.