Bijgewerkt: 26 mei 2024

Dave Offenbach directeur van het Sportbedrijf Amstelveen vertrekt

Nieuws -> Sport

Bron: Sportbedrijf Amstelveen
20-01-2017

 het Sportbedrijf Amstelveen vertrekt


Dave Offenbach, directeur van het Sportbedrijf Amstelveen, legt uiterlijk per 1 juli 2017 zijn functie neer. Dit heeft Dave Offenbach op de dag van het Amstelveens Sportgala bekend gemaakt. Dave kiest bewust weer voor het zelfstandig ondernemerschap en gaat met zijn bedrijf Go Marketing, dat gespecialiseerd is in sport- en evenementenmarketing, verder door met zijn passie voor sport, bewegen en vitaliteit.

Dave Offenbach heeft de afgelopen jaren vorm en inhoud gegeven aan verdere verzelfstandiging van het Sportbedrijf en uitvoering van de Sportnota 2014-2020. Het Sportbedrijf staat aan de vooravond van belangrijke strategische keuzes en veranderingen die noodzakelijk zijn om het hoge niveau van sportvoorzieningen in de toekomst voor Amstelveen te behouden. Met de tijdige aankondiging van zijn vertrek wil Dave Offenbach de organisatie ruimte geven om een geschikte opvolger te vinden.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Dave Offenbach, directeur van het Sportbedrijf Amstelveen verwelkomt alle aanwezigen in het raadhuis van Amstelveen op 29 oktober 2014


Dave Offenbach over zijn vertrek: “Mijn doel was om mij voor Amstelveen voor een aantal jaren in te zetten in een maatschappelijke functie. In juli ben ik straks drie jaar bij het Sportbedrijf en kijk ik terug op een zeer uitdagende periode. Ik ben trots op het hoge niveau van sportvoorzieningen, dat we in Amstelveen hebben bereikt. Als we kijken naar geheel Nederland, realiseren we 5% meer sportparticipatie tegen 19% lagere kosten per inwoner.”

De Raad van Toezicht van Sportbedrijf Amstelveen dankt Offenbach voor zijn inzet de afgelopen jaren. Voorzitter John de Die: “Dave Offenbach heeft met groot enthousiasme en passie gewerkt aan de ontwikkeling van sport in Amstelveen en de verdere professionalisering van het Sportbedrijf. Onder zijn leiding is verdere invulling gegeven aan maatschappelijke verbinding tussen sport, welzijn, zorg en onderwijs”. De Raad van Toezicht gaat op korte termijn op zoek naar een nieuwe directeur. Lees ook: Er is al maandenlang deining bij Sportbedrijf Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.