Bijgewerkt: 21 september 2023

Dans, dynamiek en vrolijkheid tijdens het Broerseparkfestival

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
19-08-2011

Zondag 28 augustus 2011 om 15.00 uur speelt Plan D 'Buurman op vakantie', een grappige dansvoorstelling met live muziek. Eindelijk vakantie!

Onze buurmannen rijden in een oude volkswagen naar hun bestemming. Plots: de motor doet raar, knallen, puffen, roken. Wat gebeurd er nu…..De mannen hangen verbaasd achter het stuur. 'Buurman, we hebben een probleempje.' Maar problemen zijn er om op te lossen. Ze wrijven zich in de handen, poetsen hun gereedschap en onderwerpen de auto al dansend aan een onvergetelijke acrobatische sleutelpartij. Na deze hopeloze reparatie is de kever veranderd in een…….

Trailer van de voorstelling 'Buurman op vakantie'

Buurman op vakantie is een pleidooi voor de inefficiëntie, levensplezier en echte vriendschap. Deze nieuwe voorstelling van Plan-D is een vervolg op het succesvolle Buurmannenduet Que Pasa?.De locatie is het Broersepark in Amstelveen, ingang Molenweg. Meer informatie over het Broersepark Familiefestival op www.broerseparkfestival.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.