Bijgewerkt: 26 mei 2024

Dames AMVJ en Martinus samen door

Nieuws -> Sport

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
15-07-2009

De dames van de eerste teams van de volleybalverenigingen AMVJ en Martinus zullen met ingang van het nieuwe seizoen 2009-2010 naar alle waarschijnlijkheid één gezamenlijk topvolleybalteam vormen.

Martinus Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

AMVJ en Martinus in een volleybalteam


AMVJ, dat op de rand van de afgrond balanceert, is momenteel in onderhandeling om de komende vier seizoenen onder de vlag Stichting Topvolleybal Amstelveen verder te spelen. Martinus maakte vorige week bekend in de stichting te participeren. Acht topvolleybalsters van Martinus, dat vorig seizoen kampioen werd, en vier speelsters van AMVJ moeten in het eerste team samensmelten.

AMVJ moet daarvoor haar eigen topvolleyballicentie inleveren. Stichting Topvolleybal Amstelveen wil tenminste vier jaar in de hoogste volleybalcompetitie spelen. Naar verluidt zou via oud-coach Avital Selinger een sponsor bereid zijn gevonden voor die periode financieel garant te staan. Ook gemeente Amstelveen en het sportbedrijf overwegen te participeren.

Het ligt eveneens in de bedoeling op korte termijn een volleybalschool op te richten. Ook wordt overwogen om een tweede (top)team te formeren.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.