Bijgewerkt: 25 mei 2024

Dag van de Watersport nu online

Nieuws -> Sport

Bron: Watersportbond
17-03-2006

Op woensdag 19 april 2006 vindt de Dag van de Watersport plaats tijdens de Nationale Sportweek. Op www.nationalesportweek.nl vind je meer informatie. Verenigingen kunnen zich nog steeds daarvoor aanmelden. Het comité Nationale Sportweek heeft op dit moment 1300 aanmeldingen binnen gekregen en tot 1500 aanmeldingen staan er promotiepakketten ter beschikking.

Tijdens de Dag van de Watersport wordt één groot watersport kennismakingsevenement gehouden op de Bosbaan in Amstelveen. Daarbij werken NKB en KNRB samen met het Watersportverbond. In die samenwerking komt er ook een website in de lucht waarop informatie voor wie wil kennismaken met de watersport: www.ikwilwatersporten.nl  Die site wordt op dit moment ingevuld door de bonden, maar de Dag van de Watersport staat er al op.

Zet die site nu alvast tussen je favorieten, want straks staat daar nog veel meer informatie op. Zo kan jeugd op die site zoeken naar een vereniging in de buurt waar ze zeil of surfles kunnen krijgen. Wie als vereniging vermeld wil worden kan contact opnemen met Christoffel van Hees: 030-6566583

Adres: www.ikwilwatersporten.nl

E-mail adres: christoffel.vanhees@watersportverbond.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.