Bijgewerkt: 19 mei 2024

DVH-Amstelveen honkballers blijven winnen

Nieuws -> Sport

Bron: DVH
14-05-2012

Softbalsters hebben het nog steeds moeilijk

Voor hun 5e wedstrijd gingen de honkballers van DVH op bezoek bij Almere 90, een team met zeer wisselende resultaten. Even leek het erop, alsof dit een dag werd dat de tegenstander kennelijk alles kon, want na 4 innings keek DVH tegen een 6-2 achterstand aan. Daarna namen de mannen van DVH echter het iniatief volledig over om na 9 innings met een 7-18 overwining huiswaarts te keren, met nog steeds geen enkel verliespunt.

De dames van DVH begonnen een reeks van thuiswedstrijden zaterdag tegen de Pirates uit Amsterdam, en hadden helaas wederom te weining slagkracht om het de tegenstander moeilijk te maken. Pirates stapte met 1-3 en 2-9 overwinningen van het veld af.

Toch blijft DVH strijdbaar, bij het promoveren naar de overgangsklasse wisten de dames dat het de eerste jaren zwaar zou zijn om handhaving in deze klasse te bewerkstelligen. Doorgaans wordt DVH naarmate het seizoen vordert sterker, dus men moet blijven vertrouwen in eigen kunnen.

De topsport junioren meiden wisten in Haarlem een winst- en een verliespartij te noteren tegen Onze Gezellen, wat er voor zorgt dat de dames nog steeds de koppositie delen.

Schema voor komende week:

Vrijdag 18 mei 2012

Adegeest – Heren 1 Softbal                          20:00 uur

Zaterdag 19 mei

Dames 1 – Ban-Topa Future Stars (dubbel) 14:00 uur

Zondag 20 mei

Twins Oosterhout – Topsport Junioren                     14:00 uur

OVVO – Honkbal heren 1                                        14:00 uurAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.