Bijgewerkt: 24 september 2022

Cursus over de Heilige Boeken in wijkcentrum De Bolder

Nieuws -> Kerk

Bron: Conchita Willems
21-09-2021

De cursus Heilige Boeken in wijkcentrum De Bolder te Amstelveen is, na een bezinnende tijd door de pandemie, afgelopen woensdag 15 september 2021 weer begonnen.

Het doel van deze cursus is kennismaken met de Heilige Boeken van verschillende godsdiensten, waardoor er meer begrip en saamhorigheid ontstaan. Vier religieuze sprekers wisselen vanuit de geestelijke stromingen elk op 2 avonden van gedachten over de Heilige Boeken uit hun stroming met de deelnemers.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Wijkcentrum De Bolder in Groenhof


Na dominee Werner Pieterse (Christelijke gemeenschap) en pandit drs. P.R. Sitaldin (Hindoestaanse gemeenschap), zullen imam Saeed Ahmad Jatt (Moslim gemeenschap) en rabbijn Hans Groenewoudt (Joodse gemeenschap) uitleg geven over de betekenis van positief kijken vanuit ieders levenshouding. Op de slotavond zal het thema De cirkel van compassie leidend zijn. Wat is het fijn om samen te leren en leven vanuit eigen menselijkheid. Adres: wijkcentrum De Bolder Groenhof, 1186 DL AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.