Bijgewerkt: 18 mei 2024

Cursus downloaden bij Amstelland Bibliotheken

Nieuws -> Internet

Bron: Amstelland Bibliotheken
04-05-2009

Op dinsdag 12 mei 2009 start bij Amstelland Bibliotheken op het Stadsplein in Amstelveen de cursus 'Downloaden'. De cursus is bedoeld voor iedereen met enige computerervaring die meer wil weten over de mogelijkheden van downloaden.

Download  Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

Downloaden naar een computer


De cursus biedt informatie over het aanbod aan bestanden dat te downloaden is op de computer zoals softwareprogramma’s, muziek, foto’s en videofilmpjes. Er wordt geoefend met onder andere het downloaden en op cd zetten van muziek, beeld en software.

De cursus Downloaden vindt plaats op drie dinsdagen uur vanaf 12 mei, van 10.00 – 12.00 uur .

Pashouders betalen € 37,50

Niet-pashouders betalen € 60,-

Inschrijven kan in de bibliotheek, telefonisch via 020-6414126 of per e-mail: info@amstelland-bibliotheken.nl

Download en upload?

In netwerken betekent downloaden, het sturen van computergegevens van de ene computer naar de andere. Tijdens het downloaden van de gegevens van een webserver, ftp-server of een e-mail server, wordt een bestand aangeboden voor de ontvangst.

De omgekeerde operatie, uploaden, is het versturen van gegevens van een lokale systeem naar een systeem, zoals een server of peer, met de bedoeling, dat het systeem een kopie van een bestand overdraagt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.