Bijgewerkt: 17 juni 2024

Cursus biologie op de kwekerij in Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Greenport Aalsmeer
28-10-2016

Biologische en/of geïntegreerde gewasbescherming kent de nodige hindernissen in de sierteelt. Door Groen onderwijscentrum / Wellantcollege Aalsmeer wordt vanaf 10 november 2016 een korte cursus georganiseerd die meer in detail ingaat op allerlei facetten die de moderne gewasbescherming kent. Een tweetal van de cursusavonden wordt bij bureau Erkenningen aangemeld als een verlengingsbijeenkomst voor uw Bewijs van Vakbekwaamheid / gewasbeschermingslicentie.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2016)

Een kijkje in een kas van de Historische Tuin in Aalsmeer


De cursus bestaat uit een zestal avondbijeenkomsten die diverse thema’s behandelen die uiteindelijk allemaal invloed hebben op de keuze en de ontwikkeling van biologische / geïntegreerde gewasbescherming in de sierteelt. Per bijeenkomst geven verschillende specialisten vanuit het betreffende vakgebied een presentatie.

Meer informatie is te vinden op de websites www.groenonderwijscentrum.nl (onder agenda) of via www.wellant.nl (kies voor achtereenvolgens: cursussen & trainingen, tuinbouw en handel, cursussen gewasbescherming). Of neem contact op met Joop de Hoog, Groen onderwijscentrum Aalsmeer, tel 06-24245481, jde.hoog@wellant.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.