Bijgewerkt: 15 juli 2024

Convenant 'Topsportvriendelijke scholen in het voortgezet onderwijs Amstelveen' vernieuwd

Nieuws -> Sport

Bron: AmstelveenSport
02-07-2024

Op 1 juli 2024 ondertekenden de drie betrokken partijen - Gemeente Amstelveen, Amstelveense scholen voor voortgezet onderwijs en AmstelveenSport - het vernieuwde convenant 'Topsportvriendelijke scholen in het voortgezet onderwijs Amstelveen'

Dit garandeert de begeleiding en ondersteuning van topsporttalenten opnieuw voor tien jaar. Sporttalent Derek Buikema ontving het convenant voor ondertekening uit handen van Heleen van Ketwich Verschuur directeur AmstelveenSport om vervolgens de volgorde van ondertekening te regelen. Daarna overhandigde hij het ondertekende document aan, Frouwke van Leeuwen talentbegeleider bij AmstelveenSport.

Foto Amstelveen
(Foto AmstelveenSport - 2024)


Op de foto van links naar rechts: Jan Kok (teamleider Onderbouw Hermann Wesselink College), Daan Pesch (coördinator Panta Rhei), Frank Berkhout (D66) wethouder Onderwijs, Derek Buikema (tennistalent en leerling Amstelveen College), Herbert Raat (VVD) wethouder Sport, Wrister Grommers (rector Amstelveen College) en Nan Botting (rector Keizer Karel College).Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.