Bijgewerkt: 5 december 2022

Concertina's Kerstconcert 2019 met vier koren

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Els van Vegten
23-11-2019

Zondagmiddag 15 december 2019 geven Concertina's Accordeonorkesten in samenwerking met vier koren een Kerstconcert. Zowel orkesten als koren staan onder leiding van dirigent Elly Meekel. Om u alvast in kerststemming te brengen zullen zij gezamenlijk een concert verzorgen met een gevarieerd programma en samenzang.

De koren die meewerken zijn de Amstelveense koren het Ad Hoc Popkoor, meezingkoor Zomaar Gewoon, gemengd koor het Meentkoor en het Amsterdamse smartlappenkoor Leedvermaak. De ruim 140 zangers worden begeleid door het verenigingsorkest van 30 accordeonisten.Het concert vindt plaats in de grote zaal van Schouwburg Amstelveen, Stadsplein 100 te Amstelveen. Aanvang concert 15.00 uur. Toegangsprijs € 15. Kaarten zijn te bestellen via p.meijerink@concertinas.nl Meer informatie over de Concertina’s is te vinden op www.concertinas.nl

Concertina’s Accordeonorkesten is een bloeiende en energieke accordeonvereniging in Amstelveen, die 40 jaar geleden is opgericht. Vanaf de dag van oprichting staan de orkesten onder muzikale leiding van dirigent Elly Meekel. Eind 1979 richtte zij samen met eigen leerlingen de Concertina’s op. Deze 12 mensen zijn inmiddels uitgegroeid tot een bloeiende vereniging, welke momenteel rond de 30 leden telt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.