Bijgewerkt: 25 juni 2024

Concert Amstelveens Symfonie Orkest in de Schouwburg

Nieuws -> Cultuur

Bron: Amstelveens Symfonie Orkest
28-03-2008

Het Amstelveens Symfonie Orkest is het enige amateurorkest in Amstelveen, dat zich richt op het spelen van klassieke muziek.

Op zondag 6 pril 2008 geeft het orkest o.l.v. Saskia Boon in de Schouwburg van Amstelveen een concert. Aanvang 15.00 uur. Gespeeld worden: Zweedse dansen van Max Bruch. Het Vioolconcert in G op 26 van Max Bruch met als solist Bob van der Ent

Divertissement á la Hongroise Schubert/arr. Peter Bouma

Hongaarse Dansen nrs 14 en 7 Johannes Brahms

Kaarten a € 10,- bij de Schouwburg, Stadsplein 100, Amstelveen (020 - 5475175)

Amstelveens Symfonie Orkest

Het Amstelveens Symfonie Orkest is opgericht op 28 januari 1976 door enkele initiatiefnemers van het voormalig Symfonieorkest "Schubert". Sinds oktober 1990 wordt er met groot enthousiasme onder leiding van Saskia Boon gemusiceerd en is het orkest groeiende, zowel wat betreft het aantal leden als het niveau van musiceren.

Amstelveens Symfonie orkest Amstelveenweb
(Amstelveens Symfonie Orkest - 2008)

Het Amstelveens Symfonie Orkest


Er worden twee concerten per jaar gegeven, één in het voorjaar en één in het najaar. De concerten hebben altijd een thema, zoals "Watermusics", "Rond 1882", "Langs de Donau" en "Aan het Meer". Elke dinsdagavond van 20:00 tot 22:30 uur wordt er gerepeteerd in het gebouw van Deloitte, Laan van Kronenburg 2 te Amstelveen.

Belangstellenden die lid willen worden kunnen zich telefonisch of per e-mail in verbinding stellen met het secretariaat of met de dirigent.De contributie bedraagt € 12 per maand en er geldt een vrijblijvende kennismakingsperiode van twee maanden.

Het Amstelveens Symfonie Orkest is aangesloten bij de FASO (Federatie van Amateur Symfonie- en Strijkorkesten).

Website: Amstelveens Symfonie OrkestAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.