Bijgewerkt: 30 november 2021

College Amstelveen levert dienstauto in

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
19-04-2011

Burgemeester en wethouders van Amstelveen gaan vanaf eind juli 2011 met eigen vervoer naar afspraken, of maken gebruik van de taxi. In het kader van bezuinigingen heeft het college besloten het lease contract van de dienstauto niet te verlengen.

Wethouder Herbert Raat (VVD) van financiën: ‘De komende jaren moeten we flink bezuinigen. Hierbij kijkt het college ook kritisch naar zijn eigen budgetten. Zo heeft er ten opzichte van het vorige college al een inkrimping van twintig procent plaatsgevonden.

Dick Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Chauffeur Dick Huijer met de dienstauto van de gemeente Amstelveen in betere tijden


Oftwel het werk wordt nu met vier in plaats van vijf wethouders gedaan. Wat betreft de collegebudgetten is de enige, in financieel opzicht nog interessante post, het schrappen van de dienstauto. Ondanks dat er vaker gebruik gemaakt gaat worden van de taxi, levert dit jaarlijks € 50.000 op’. Voor de chauffeur geldt, net als voor alle medewerkers in vaste dienst bij de gemeente, een werkgarantie. Oftewel binnen het raadhuis wordt gezocht naar een passende functie.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS