Bijgewerkt: 18 mei 2024

Clubgebouw Amstelveen Heemraad verhuist

Nieuws -> Sport

Bron: Gemeente Amstelveen
08-01-2009

Voetbalvereniging Amstelveen Heemraad is voornemens haar clubgebouw te verplaatsen naar de noordzijde van het hoofdveld, naast het clubgebouw van de voetbalvereniging Nautilus. Dit is het resultaat van een gemeentelijk haalbaarheidsonderzoek waarin de locatiemogelijkheden voor een nieuw clubgebouw zijn onderzocht.

De International School of Amsterdam (ISA) heeft plannen om uit te breiden. Om deze plannen mogelijk te maken heeft de ISA de op zaterdag spelende voetbalclub Amstelveen Heemraad gevraagd haar clubgebouw te verplaatsen. De voetbalvereniging heeft de gemeente verzocht mee te werken aan het vinden van een geschikte locatie voor het nieuwe clubgebouw.

Nu het haalbaarheidsonderzoek uitwijst dat de locatie naast de op zondag spelende voetbalclub Nautilus mogelijk is, hebben B en W toestemming gegeven aan vv Amstelveen Heemraad verder aan de slag te gaan met de uitwerking van het ontwerp en het gereed maken van de bouwaanvraag. Met voetbalvereniging Nautilus is over de plannen gesproken.

Voor de bouw van een clubgebouw is het in ieder geval nodig een projectbestemmingsplan op te stellen. Zoals gebruikelijk zal de procedure worden gestart na ontvangst van de bouwaanvraag door de voetbalvereniging.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.