Bijgewerkt: 20 juli 2024

ChristenUnie sluit de campagne voor de verkiezingen met een gospelconcert

Nieuws -> Kerk

Bron: ChristenUnie Amstelveen
14-11-2023

De ChristenUnie sluit de campagne voor de verkiezingen van een nieuwe Tweede Kamer af met een gospelconcert op zondagavond 19 november 2023. Het gospelconcert wordt gehouden in het gebouw, Hettenheuvelweg 18, 1101 BN Amsterdam.

Foto Amstelveen
(Bron ChristenUnie Amstelveen - 2023)

De flyer van het gospelconcert

De afsluiting van de campagne van de ChristenUnie wordt gevierd met een gospelconcert. Het event wordt georganiseerd door de afdelingen van de ChristenUnie uit Amsterdam, Almere en Amstelveen e.o. Het gospelconcert begint om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Tijdens het gospelconcert is er een optreden van The Outcry & Worship Band Safe Haven. Ook zal tijdens het concert door de campagneleider van de ChristenUnie Amstelveen, Samany Bruynder een gedicht worden voorgedragen. Tijdens de borrel na afloop van het concert zullen Don Ceder en MC Goodwin Arhin als dj optreden.

De drie afdelingen van de ChristenUnie zien uit naar een samenbindend event, waarbij we een periode van campagnevoeren voor de tweedekamerverkiezingen met dit gospelconcert in dankbaarheid kunnen afsluiten. Iedereen is welkom om dit met ons mee te komen vieren.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.