Bijgewerkt: 17 juni 2024

Celieplant slaat eerste paal op businesspark Green Park Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Green Park Aalsmeer
21-10-2013

De bouw van een nieuw duurzaam bedrijfsgebouw op Green Park Aalsmeer is gestart. Op donderdag 17 oktober 2013 is door John Celie en zijn vrouw Ingrid hiervoor de eerste handeling verricht. Samen sloegen zij de eerste paal in de grond. Celieplant is een exporteur op het gebied van kamer- en tuinplanten. Al bijna 20 jaar verzorgen zij de gehele logistiek van planten direct vanaf de kwekerij naar de grotere supermarkten binnen Europa.

celie Amstelveen
(Foto Green Park Aalsmeer - 2013)

De bouw van een nieuw duurzaam bedrijfsgebouw begint van Celieplant B.V. op het terrein van Green Park Aalsmeer


Celieplant B.V. vestigt zich op Green Park Aalsmeer aan de Japanlaan. Het nieuwe bedrijfsgebouw heeft een oppervlakte van ca.10.000 m². en wordt geheel duurzaam gebouwd van beton en van de nieuwste technieken voorzien. De kavel is 2,4 hectare groot.

De ontwikkeling van Green Park Aalsmeer komt in een versnelling nu de nieuwe N201 deels geopend is. Dit jaar heeft Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling B.V. al 4 hectare uitgegeven. Voor 2014 is de verwachting dat er weer een aantal uitgiften zullen plaatsvinden.

celie Amstelveen
(Foto Arjen Vos - 2013)

John Celie en zijn vrouw Ingrid proosten op de toekomst


Celieplant B.V. heeft gekozen om haar nieuwbouw te vestigen op Green Park Aalsmeer vanwege de uitstekende bereikbaarheid en de nabijheid van zowel de bloemenveiling als Schiphol. In april 2013 is de nieuwe N201 open gegaan waardoor Schiphol al binnen 5 minuten bereikbaar is. De oplevering van het nieuwe bedrijfsgebouw van Celieplant B.V. zal naar verwachting voor de zomervakantie 2014 plaatsvinden.

Green Park Aalsmeer

Businesspark Green Park Aalsmeer is ideaal gelegen tussen Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer en de nieuwe N201. Het  businesspark richt zich op de bloemen- en plantensector als ook op logistieke partijen, waarbij er sterk wordt ingezet op het bevorderen van onderlinge samenwerking en gezamenlijke marktbewerking. Hierdoor wordt de concurrentiepositie onderling en van de sectoren als geheel versterkt.

Green Park Aalsmeer is er speciaal voor opkomende en innovatieve sierteeltondernemers als ook voor logistieke ondernemers. Voelt u zich aangesproken, weet dan dat u zich hier kunt aansluiten op een sterk groeiend netwerk van topondernemers en de Bloemenveiling. De internationaal georiënteerde bedrijvigheid hier maakt het ambitieniveau compleet. De nieuw omgelegde N201 is in april jl. open gegaan waardoor er zichtlocaties beschikbaar zijn gekomen. Meer informatie over Green Park Aalsmeer? Kijkt u dan op onze vernieuwde site: www.greenparkaalsmeer.com


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.