Bijgewerkt: 1 oktober 2022

Castingdag Elite Model Look in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: VCP Stadshart Amstelveen
31-08-2010

Aanstaande koopzondag op 5 september 2010 vindt de castingdag plaats van de eerste ronde van de Elite Model Look competitie. Een tien meter lange catwalk zal in het Binnenhof geplaatst worden, waarop de meiden beoordeeld worden door een deskundige Elite jury. De winnaars eindigen in de Elite Model Look finale op 27 september in Club Escape in Amsterdam.

Scoutingdagen en Elite Beautystudio’s

Op de eerste twee dagen hebben al meer dan tweehonderd meisjes een make over gekregen van de visagisten op de Elite Beautystudio in Stadshart Amstelveen. Tot en met zondag is de Beautystudio aanwezig en kan iedereen, jong en oud, zich laten opmaken, hun haar laten stylen of andere beauty tips krijgen.

Opvallend veel mooie meisjes bevinden zich in het Stadshart en hopen gescout te worden door het Elite scoutingteam. Tot en met zaterdag maken meisjes kans om gescout te worden, maar ze kunnen zich ook zelf inschrijven bij de Elite Model Look stand. Deze staat in het Binnenhof tegenover de ZARA. Meisjes die kans maken, moeten tussen de 14 en 22 jaar oud en minimaal 1.73 meter zijn.

Castingdag

De castingdag is op zondag 5 september in het Binnenhof. Uit de vele aanmeldingen wordt er een aantal meisjes gekozen door een deskundige Elite jury. Deze meisjes gaan door naar de volgende ronde tijdens de Casting Dag waarbij ze in verschillende outfits nogmaals beoordeeld worden. De winnares(sen) gaan door naar de Nederlandse finale welke plaats vindt op 27 september in de Escape in Amsterdam. De gelukkige winnares zal samen met alle andere nationale winnaressen op 10 oktober in Sjanghai strijden om de felbegeerde internationale Elite Model Look 2010 titel.

De Elite Model Look is een jaarlijkse wedstrijd die wordt georganiseerd door Elite Model Management, om nieuwe topmodellen te ontdekken. Deze wedstrijd is inmiddels uitgegroeid tot het grootste evenement op dit gebied, dat jaarlijks veelvuldig in de pers komt. Dit komt mede door de vele talenten die worden opgespoord. Gisele Bündchen, Cindy Crawford, Wendy Dubbeld, Karen Mulder, Yfke Sturm, Frederique van der Wal en Linda Evangelista begonnen hun carrière allemaal bij de Elite Model Look.

De Elite beautystudio’s en castingdagen vinden dit jaar ook plaats in andere winkelcentra van Unibail-Rodamco; Citymall Almere, Stadshart Zoetermeer en Piazza in Eindhoven. Elite Model Look werkt nauw samen met QMusic, Douglas, Rowenta en vele andere.

Zie www.stadshartamstelveen.nl voor meer informatie over Elite Model Look 2010.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.