Bijgewerkt: 24 februari 2024

Campagne om jeugdwerkloosheid aan te pakken in Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
25-06-2013

In Amstelveen is komende weken de campagne 'Je bent jong en je wilt… Werk' te zien om de jeugdwerkloosheid aan te pakken. In deze tijd is het ook voor jongeren minder makkelijk aan werk, of een stageplaats te komen. De jeugdwerkloosheid was altijd laag in Amstelveen, maar nu de crisis zo lang aanhoudt stijgt deze ook in Amstelveen.

De gemeente wil de jeugdwerkloosheid aanpakken en heeft een groot aantal bedrijven benaderd om vacatures, of stageplekken te beschikking te stellen, of anderszins te helpen mogelijkheden te creëren.’

koops Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2013)

Wethouder Jacqueline Koops, (CU) met de flyer van de campagne jeugdwerkloosheid 'Je bent jong en je wilt… Werk'


ChristenUnie wethouder Jacqueline Koops (Werk en Inkomen): “Met deze campagne willen we jongeren onder de 27 jaar aan werk helpen. Ook stageplekken helpen om jongeren voor te bereiden op de arbeidsmarkt. We willen jongeren helpen werk, of werkervaring te krijgen. We ondersteunen hen met solliciteren en zijn op zoek naar bedrijven die jonge mensen een kans willen geven.”

Aanmelden

Als bedrijven in Amstelveen vacatures, werkervarings- of opleidingsplekken, of stageplaatsen hebben, of kunnen creëren, kunnen ze dit e-mailen naar kansenbijbedrijven@amstelveen.nl . Jongeren kunnen zich aanmelden en hun CV uploaden via de website www.kansenbijbedrijven.nu .
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.