Bijgewerkt: 6 oktober 2022

Campagne 'Unexpected Smile' in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Unibail-Rodamco Group
11-10-2017

De Unibail-Rodamco Group lanceert in het najaar van 2017 een nieuwe Europese campagne: 'Unexpected Smile' die wordt uitgerold in 7 Europese landen in 33 winkelcentra. In Nederland wordt de campagne gelanceerd in Stadshart Amstelveen. Winkelcentra vandaag de dag zijn niet langer slechts een plek om aankopen te doen en Unibail-Rodamco speelt met de Unexpected Shopping & - Smile campagnes in op deze ontwikkeling.

De campagne bestaat onder andere uit een korte film, waarin verschillende soorten mensen en dito glimlachen zijn vastgelegd. Het doel is om een aansprekend en herkenbaar beeld te schetsen voor álle bezoekers van de winkelcentra van Unibail-Rodamco en om de centra te versterken als plaatsen, waar men naast winkelen tevens terecht kan om te genieten van hoogwaardige horeca, exclusieve evenementen en shows en bijzondere architectuur en design. De Unexpected Smile campagne is een nieuw hoofdstuk binnen de overkoepelende Unexpected Shopping-campagne die in 2014 wereldwijd door de Unibail-Rodamco Group in samenwerking met het bureau BETC Shopper werd geïntroduceerd. De succesvolle Unexpected Shopping-campagne loopt inmiddels in 8 verschillende Europese landen in ruim 34 winkelcentra.

Foto Amstelveen
(Foto BETC Shopper - 2017)

Unexpected Smile campagne foto's


Unexpected Shopping met een lach is het hart van nieuwe campagne. De Europese marktleider in commercieel vastgoed heeft de afgelopen jaren buitengewone plekken gecreëerd om tijd door te brengen, waardoor zij bezoekers een unieke ervaring willen geven die veel verder gaat dan winkelen. Elk bezoek is dus een gelegenheid om een bijzonder moment te ervaren, dat rijk is aan ontdekkingen en verrassingen. Dat is de belofte van de campagne 'Unexpected Shopping', gemaakt door het bureau BETC Shopper die sinds 2014 is ingezet om van winkelen een unieke beleving te maken. In ruim 35 winkelcentra in 8 landen is dit de enige campagne in zijn soort binnen deze sector in Europa. Het onderscheidend vermogen zit in de exclusieve mix van merken, ruimtes met een warme en gastvrije sfeer, unieke architectuur en design, horeca, reguliere shows en evenementen in samenwerking met toonaangevende merken.

'Het creatieve idee van de campagne is om de sfeer die in de Unibail-Rodamco winkelcentra heerst, en het effect van die ervaring zo concreet mogelijk te maken: een gevoel van nabijheid, het idee van een huis waar je het leuk vindt om plezier te hebben, verbaasd te zijn, en te lachen om jezelf... Zaken die we op dit moment in Europa wel kunnen gebruiken' - aldus Antoine Choque, creatief directeur bij BETC Shopper.

World Smile Day. Een teaser van de nieuwe campagne werd op 6 oktober 2017 op World Smile Day verspreid in een aantal winkelcentra van Unibail-Rodamco in Europa. De campagne is gebouwd op het onthullen van 'authentieke portretten van lachen en glimlachen' door spontane reacties op te nemen van mensen van alle stijlen, leeftijden en nationaliteiten die ter plaatse voor de camera zijn verschenen. Tussen plezier en emotie probeert de film de echte uitdrukking van het gezicht vast te leggen wanneer het gaat om lachen en de lichaamsbewegingen en algemene lichaamsuitdrukking die daarbij hoort.

'Deze nieuwe campagne die mensen en hun lach in het centrum toont, is een afspiegeling van de winkelervaring in onze centra en van de acties die we dagelijks uitvoeren, wat kleine, bijna opwindende momenten van verrassing voor onze bezoekers brengt' - aldus Audrey Fraboulet, Advertising Director en Group Media Strategy.

Unibail-Rodamco is het toonaangevende beursgenoteerde vastgoedbedrijf in Europa en de op twee na grootste ter wereld. De Groep is sinds 1972 genoteerd aan de beurs van Parijs en bezit vandaag de dag een uitzonderlijke portefeuille van uitstekende commerciële eigendommen, met een waarde van 42,5 miljard euro per 30 juni 2017, gelegen in de grootste welvarendste steden op het Europese continent.

Unibail-Rodamco is ontstaan uit de fusie in 2007 van de groepen Unibail en Rodamco Europe. Het bedrijf, dat in 11 landen in Europa actief is, heeft de Europese geloofsbrieven van de Groep verworven door in mei 2009 een Europese vennootschap te worden. Rodamco Europe, aanwezig in 14 landen, is in 1999 ontstaan uit de splitsing in vier onderdelen van het Rodamco-fonds, opgericht door de Robeco groep, en ontving alle activa van het continentale Europa. Rodamco Europe was een investeerder en eigenaar van winkels en dominante winkelcentra in haar thuismarkten in Nederland en België, maar ook in Scandinavische landen, Frankrijk, Spanje en Centraal-Europa.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.