Bijgewerkt: 21 september 2023

Cadeaumarkt Amstelveen op 2 en 3 oktober 2010

Nieuws -> Stadshart

Bron: A. Siedsma
01-10-2010

Op zaterdag 2 oktober en koopzondag 3 oktober 2010 organiseert Thib van 10-17 uur in Centrum Amstelveen een tweedaagse Cadeaumarkt met de leukste, lekkerste en nieuwste braderie-aanbiedingen.

Ruim 50 standhouders presenteren op deze gezellige markt op de Rembrandtweg een breed assortiment en een grote variëteit aan producten van kleding, sieraden, tassen en cd's tot ambachtelijke versnaperingen, betere voedingsartikelen, huis- en tuindecoraties, enz. Je kunt het zo gek niet opnoemen, of men kan het aantreffen. Voor een ieder is er wel iets te vinden.

verkade Amstelveen
(Foto A. Siedsma - 2008)

Oude Verkade boeken op de markt


Naast een veelzijdig aanbod van goederen op de warenmarkt is er ook een stand, waar allerlei oude Plaatjesalbums, waaronder de bekende nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse kunnen worden ingekeken, geruild, gekocht, verkocht en ook getaxeerd. Neem dus verzamelwaar mee.

Ook oude Schoolplaten doen een ieder terugdenken aan die goede oude Schooltijd. Alle ingrediënten voor een gezellig weekend braderieplezier zullen aanwezig zijn. Het is daarom zeer de moeite waard komend weekend eens te komen kijken naar de vele verrassende en opwindende zaken die op deze twee dagen op en ook onder de kramen liggen. De toegang is gratis.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.