Bijgewerkt: 17 juni 2024

Cabaret over (internet)pesten in Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Stichting Theater op School
18-11-2013

Aalsmeer - Afgelopen vrijdag 15 november 2013 heeft cabaretier Bart Melief de voorstelling 'Klappen voor Bart' (over internetpesten) gespeeld voor leerlingen van de Westplas Mavo In Aalsmeer.

Foto Amstelveen
(Foto Stichting Theater op School - 2013)

Bart Melief tijdens zijn voorstelling in Aalsmeer


Er zijn in totaal drie voorstellingen gespeeld voor alle eerste-, tweede-, en derdejaars en de reacties waren buitengewoon positief.

Eigen pestverleden inspiratiebron voor succesvolle schoolvoorstelling

Cabaretier Bart Melief werd vroeger veel gepest en maakte daar een schoolvoorstelling over: ‘Klappen voor Bart’. Zowel leerlingen als docenten waren reageerden erg enthousiast. Meneer Trommel, CKV docent: ‘ We hebben deze voorstelling geboekt, omdat het past binnen de lessen CKV, maar daarnaast ook een hele goede boodschap heeft. Een fantastische voorstelling’.‘Ik zou willen, dat jullie er waren geweest, toen ik zelf nog op school zat’, vertelt mevrouw Elsen, docent Engels. ‘Het heeft me diep geraakt; het is zo ontzettend belangrijk, wat jullie doen’. ‘Klappen voor Bart’ speelt op middelbare scholen door heel Nederland. Meer informatie en een trailer vindt u op de website: www.klappenvoorbart.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.