Bijgewerkt: 25 mei 2024

CD Evening Games 2010 zijn afgesloten

Nieuws -> Sport

Bron: AV Startbaan
27-09-2010

Luuk den Hartog wint 80 meter horden voor 12 en 13-jarige jongens

Afgelopen zaterdag is in Krommenie de afsluitende, vierde wedstrijd van de CD Evening Games gehouden. De CD-Evenening Games is een serie van vier atletiekwedstrijden voor 12 en 13-jarigen die telkens op vrijdagavond plaatsvinden. Elke avond komen er drie verschillende atletiekonderdelen aan de beurt. Na afloop heeft elke deelnemer aan in totaal twaalf onderdelen meegedaan en wordt een totaalklassement opgemaakt.

Lennart  Amstelveen
(Foto AV Startbaan - 2010)

Lennart de Looze op het erepodium


AV Startbaan had dit seizoen twee deelnemers bij de Jongens C 1e jaars: Lennart de Looze en Timber van Tilburg. Lennart de Looze wist hierbij beslag te leggen op de eerste plaats! De wedstrijd in Krommenie die bestond uit drie nummers (300 m hordelopen, verspringen en 800 m lopen) is zaterdag ook gewonnen door Lennart de Looze. Hij liep een prachtig PR van 45.0 sec op de 300 m horden.

Timber van Tilburg werd zaterdag 9e in het klassement, hij kwam bij het verspringen steeds met het verkeerde been uit, maar sloot af met een mooie tijd op de 800 m van 2.38 minuten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.