Bijgewerkt: 21 juli 2024

CAMA kids op zondag 16 juni 10.30 uur

Nieuws -> Kerk

Bron: CAMA gemeente
08-06-2013

Zondag 16 juni 2013 is er weer CAMA KIDS. Een speciale kinderdienst van 10.30 tot ca. 11.30 uur in de aula van het Keizer Karel College, Elegast 5 te Amstelveen. Iedereen is welkom, maar CAMA KIDS is er in de eerste plaats voor de kinderen.

Ook ouders, familieleden en kennissen, kortom iedereen die dit spektakel wil meemaken, is op deze ochtend van harte welkom. Deze CAMA KIDS heeft als titel: “De wereld rond”. Het gaat deze keer over gebruiken en culturen in de wereld. Uiteindelijk draait het erom dat anders doen niet stom/dom is maar juist heel leuk.     

cama Amstelveen
(Bron CAMA - 2013)

De flyer van het CAMA Kids programma 'De wereld rond'


De beroemdheid Justina Biebster komt op bezoek in Amstelveen om leden te kiezen voor de Fantastische Nederlanders Club. Dat is heel bijzonder, want van alle Nederlanders is Justina Biebster de top, de allerbeste! Maar Justina Biebster is tegen sommige Amstelveners vriendelijk en tegen andere onbeleefd.

Het lijkt wel, of het te maken heeft met afstamming, of waar de mensen vandaan komen. Alleen mensen met de beste afkomst, wiens ouders of voorouders Friese boeren en Amerikanen zijn, mogen in de Fantastische Nederlanders Club. De Amstelveners zeggen tegen elkaar: “Wat raar, ik wist niet, dat we verschillend waren en nu we het wel weten, lijkt alles wel anders. Gek hoor.” Of dat echt zo is …… kom naar CAMA Kids en je krijgt het antwoord te horen.

CAMA Kids is een initiatief van de CAMA Gemeente Amstelveen. CAMA Kids houdt eens in de ca. drie maanden op zondag om 10.30 uur een kinderbijeenkomst in de aula van het Keizer Karel College en organiseert elk jaar op de avond van 24 december een kinder-kerstfeest. De kinderdienst begint om 10.30 uur, maar vanaf 10.00 uur is iedereen van harte welkom. Meer informatie over CAMA Kids is te vinden op www.cama-amstelveen.nl.  Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.