Bijgewerkt: 5 december 2021

Businesscenter van Green Park Aalsmeer is opgestart

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Green Park Aalsmeer
08-01-2013

Aalsmeer - Met ingang van 1 januari 2013 startte Green Park Aalsmeer met het verhuren van flexibele kantoorruimte in het pand aan de Hornweg 132. Ondernemers kunnen een unit huren vanaf € 187,50,- per maand (excl. BTW). Het businesscenter is ook beschikbaar voor bedrijven die niet in de sierteeltsector opereren. De ruimten zijn representatief en flexibel in te richten. De huur is per maand opzegbaar.

businesscenter Amstelveen
(Foto Green Park Aalsmeer - 2013)

Businesscenter Green Park Aalsmeer


Voor het businesscenter zijn wij op zoek naar een passende naam. Wij nodigen u hierbij uit om met ons mee te denken en zijn benieuwd naar uw ideeën voor een passende naam. Uit alle inzenders kiezen we een winnaar. Zo maakt u kans op het winnen van een prijs waarbij u kunt kiezen tussen een Apple iPad 4-16G, of de mogelijkheid om 1 jaar lang om de andere week een boeket bloemen thuis te ontvangen.

Uw ideeën kunt u indienen via onze vernieuwde website of via info@greenparkaalsmeer.com.  De sluitingsdatum voor de inzending is 8 februari 2013. De winnaar zullen wij bekend maken o.a. via onze nieuwe website.

Ondernemers, die op zoek zijn naar kantoorruimte en meer willen weten over de flexibele voorwaarden, zijn  welkom om een kijkje te komen nemen in de beschikbare kantoorruimten. Tevens nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze vernieuwde website, www.greenparkaalsmeer.comAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.