Bijgewerkt: 7 oktober 2022

Burgemeester bezocht inschrijfdag Uilenstede

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
24-08-2010

Burgemeester Van Zanen bracht op maandagochtend 23 augustus 2010 vroeg een onverwachts bezoek aan Uilenstede. In het Sportcentrum op Uilenstede vonden op deze dag en op dinsdag de zogenaamde ‘aankomstdagen annex inschrijfdagen’ voor internationale studenten plaats.

Van Zanen Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2010)

Burgemeester jan van Zanen in gesprek met de nieuwe studenten in Uilenstede


Een gezamenlijke service van de gemeente Amstelveen en Amsterdam, woningcorporatie DUWO en de Vrije Universiteit. Studenten kunnen tegelijkertijd de sleutel van hun kamer ophalen, de inschrijving bij de gemeente regelen èn informatie over de studietijd verkrijgen.

Deze gezamenlijke inschrijvingsmogelijkheid bieden woningcorporatie DUWO, Amstelveen en Amsterdam en de Vrije Universiteit (VU) aan aan internationale studenten die woonruimte in Amstelveen of Amsterdam huren bij DUWO en een opleiding gaan volgen aan de VU. De service maakt een einde aan een hoop omslachtigheid voor studenten. Er hebben zo’n 600 studenten gebruik gemaakt van deze service.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.