Bijgewerkt: 21 juni 2024

Broersepark Familie Festival

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Broersepark.nl
20-07-2006

Op zondag 20 augustus, zondag 27 augustus en zondag 3 september 2006 om 15.00 uur wordt er een familievoorstelling gegeven in het Broersepark in Amstelveen. De toegang is gratis. De ingang van het Broersepark is aan de Amsterdamse weg tegenover het KLM-gebouw.

Het festival wordt georganiseerd door het Amstelveens Poppentheater in Amstelveen.

Op zondag 20 augustus om 15.00 uur speelt Peer en Pareo's de gratis familievoorstelling 'Trapperdetrap' tijdens het Broersepark Festival.

Een beeldend theaterconcert van Thijs Borsten in coproductie met Theater De Lieve Vrouw. Zanger Peer de Graaf, toetsenman Thijs Borsten en gitarist Stefan Blankestijn reizen met ouder en kind via beeld en geluid langs onderwerpen als de politie, vakantie, vies eten en de wind.

Kortom, de hele familie wordt meegenomen in een sfeer van ritme en beweging, en vooral overdonderd door de humor van zanger Peer de Graaf. Over het algemeen wil iedereen na afloop nog maar één ding: cd mee naar huis,om lekker zelf eindeloos verder te zingen en dansen.

Meer informatie via www.trapperdetrap.nl

Op zondag 27 augustus om 15.00 uur speelt Guzik Danst de gratis familievoorstelling 'Te mooi om waar te zijn' tijdens het Broersepark Festival. Een sterk beeldende danstheatervoorstelling voor jong en oud!

Op zondag 3 september om 15.00 uur speelt theatergroep Hilaria de gratis familievoorstelling 'Het Jaarfeest van Sint Hilarius' tijdens het Broersepark Festival.


Website: Broersepark Familie FestivalAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.