Bijgewerkt: 19 mei 2024

Brocante en antiek op zaterdag 20 juli in centrum Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Anton Siedsma
15-07-2013

Op zaterdag 20 juli 2013 etaleren en presenteren van 11-17 uur tientallen standhouders een schitterende collectie antiek, brocante, boeken en kunst op de Rembrandtweg en Stadsplein in centrum Amstelveen. Veel brocante en kunstliefhebbers, maar ook boekensnuffelaars kunnen op deze markt zeker datgene vinden, waar ze al lang naar op zoek zijn!

antiek Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Antiekmarkt in Amstelveen


Er is van alles top deze markt te vinden: veel kunst van bronzen vogels tot fotografie , klein zilverwerk , schilderijen, glaswerk, kleinste snuisterijen, prenten, antiquarische boeken, KLM-huisjes en andere verzamelobjecten uit Grootmoeders Tijd, enz.

Voor lunchroom Koppen bij de oversteek C&A naar Rembrandthof is een stand, waar alle uitgegeven nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse en oude Schoolplaten en Landkaarten zijn te bewonderen. Meegenomen verzamelwaar kan daar worden getaxeerd. Het is zeer de moeite waard om een kijkje te gaan nemen op deze leuke markt. De toegang is gratis.

Op zondag 28 juli 2013 ligt de Rembrandtweg Amstelveen van 10 tot 16.30 uur ook vol met een zeer gevarieerd en aantrekkelijk aanbod aan antiek, brocante, curiosa, en verzamelobjecten. Ruim 60 exclusieve standhouders etaleren en presenteren een schitterende collectie op deze mooie locatie in centrum Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.