Bijgewerkt: 18 juni 2024

Bridgecursussen bij BC Amstelland

Nieuws -> Sport

Bron: Bridge Club Amstelland
09-05-2011

Vanaf september 2011 start Bridge Club Amstelland weer met diverse bridgecursussen op de dinsdagavond. Er is keuze genoeg: voor de startende, beginnende en gevorderde bridger! Op 17 mei is er al een introductiebijeenkomst.

Bridgers Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Bridgers


(1) De cursus Startersbridge wordt in 30 avonden gegeven. Het idee van Startersbridge is ontwikkeld door de Nederlandse Bridge Bond. De cursuskosten zijn € 150.

(2) Beginnende bridgers, die al wat speelervaring hebben, kunnen eveneens bij BC Amstelland terecht. Voor hen is er een speciale Opfriscursus waarbij er om de week cursus is en kan worden gespeeld op de club. Deze cursus duurt 24 avonden; de kosten hiervoor bedragen € 120.

(3) Er is ook gedacht aan bridgers die geen cursus willen volgen, maar wel graag (meer) speelervaring willen opdoen. Zij kunnen elke dinsdagavond spelen in een aparte recreatielijn. Zonder lid te worden kan op inloopbasis (€ 2,50 per persoon) en onder deskundige leiding worden gespeeld.

De speelgelegenheid is het Go Centrum (Schokland 14). Geïnteresseerden kunnen zich opgeven voor een introductiebijeenkomst op dinsdag 17 mei a.s. (ontvangst vanaf 19.30 uur). Een mailtje met naam en adres naar b.c.amstelland@hotmail.com  is voldoende. De start is op 6 september 2011 Een flyer met meer informatie wordt op verzoek toegezonden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.