Bijgewerkt: 19 mei 2024

Breedtesport naar topsport in bibliotheek

Nieuws -> Sport

Bron: Amstelland Bibliotheken
08-04-2011

Op woensdagmiddag 20 april 2011 staat de begane grond van de bibliotheek aan het Stadsplein in het teken van sport. Amstelveens Sportbedrijf laat dan via een aantal korte presentaties zien hoe leuk, gezond en bindend sport kan zijn. Daarnaast wordt er extra aandacht besteed aan topsport in Amstelveen.

 Op deze middag presenteren zich een aantal Amstelveense breedtesportclubs die de ambitie hebben om door te groeien naar de top. Door middel van talentscouting, -ontwikkeling en -begeleiding bieden deze clubs vele mogelijkheden voor jonge ambitieuze sporters.

Van 16 tot en met 23 april vindt de achtste Nationale Sport Week plaats. Sportverenigingen, scholen, gemeenten en andere aanbieders van sport en bewegen organiseren in het hele land sportieve activiteiten. Bij Amstelveen Informatie, te vinden op de begane grond van de bibliotheek aan het Stadsplein, vindt u gedurende de Nationale Sport Week extra veel informatie, folders, brochures en boeken over sport(en) in Amstelveen.

De presentatie van de breedtesportclubs wordt woensdag 20 april 2011 van 13.00 tot 15.00 gehouden in de bibliotheek aan het Stadsplein in Amstelveen. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.