Bijgewerkt: 18 mei 2024

Bokatae® gaat naar Amerika

Nieuws -> Sport

Bron: Martin Smit
19-07-2007

BOKATAE®


Martin Smit is samen met zijn partner, de bedenker van de nieuwe fitness/aerobic sport Bokatae®. Smit is al 25 jaar eigenaar van Sportschool Smit in Amstelveen en heeft 35 jaar ervaring in karate, boksen en aerobic. Bokatae® is een nieuw concept. Het is een combinatie van Boksen, Karate, Tae Bo en Aerobics - Bokatae® en het vervolg op bodycombat achtige groepslessen. Er wordt getraind met een partner en technieken worden geoefend op een Bokatae®kussen. Het voordeel van een Bokatae®kussen als raakvlak is, dat er geen kans op overstrekking van de gewrichten is.


Bokatae Amstelveen
(Sportschool Smit - 2007)


Bokatae® posterTotal body workout
Bokatae® is de ultieme total body workout voor oud en jong en zeker ook voor kinderen met overgewicht. De bedoeling is om te leren jezelf te verdedigen, fit en zelfverzekerd te worden. Daarbij is er een flink verlies van gewicht, want per les is er een verbranding van ongeveer 550 caloriën. Bokatae® verveelt niet snel, want het is uitdagend en een echte pleziersport.


Martin Smit vd Kuijl Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)


Martin Smit met Simone van der Kuijl. Samen hebben zij het nieuwe concept bodyworkout Bokatae® ontwikkeldAmerika
Op dit moment is Martin Smit in gesprek met IDEA, de grootste fitnessorganisatie van de wereld, om in juli 2008 geïntroduceerd te worden in Amerika. Als dit allemaal lukt is het een unieke gebeurtenis dat een nieuwe fitness/aerobic sport uit Nederland naar Amerika gaat. Het doel van Smit is dat IDEA voor Amerika in de toekomst de opleidingen Bokatae® verzorgt. Bokatae® is in Amerika ook een beschermde merknaam en IDEA is de enige die het recht krijgt de merknaam Bokatae® te gebruiken voor Bokatae® opleidingen. Voor Smit is het interessant dat een professionele organisatie geïnteresseerd is in het product om de fitness/aerobic sport Bokatae® verder te verspreiden!
Lerarenopleiding
Voor Bokatae® opleidingen werkt Smit in Nederland samen met AFN opleidingen. AFN is de erkende aerobic fitness organisatie van Nederland en verzorgt het theoriegedeelte voor de lerarenopleiding.


Lessen
De lessen zijn zeer dynamisch want iedereen is altijd in beweging. Er is geen leeftijdsgrens en dat maakt het voor iedereen aantrekkelijk. Ook kan een ieder zijn eigentempo bepalen, ook al wordt er op beat getraind, de beat hoeft niet persé gevolgd te worden. Het belangrijkste is om de vechtsporttechnieken onder de knie te krijgen, waarbij de leerling zich helemaal kan uitleven.


Website:
Bokatae

Externe links:
Bokatae op You Tube Sportschool Smit

Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.