Bijgewerkt: 16 juni 2024

Bloemkunstenaars expositie in Galerie Sous-Terre in Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Galerie Sous-Terre
26-03-2018

In de zomer van 2018 maakt Galerie Sous-Terre in Aalsmeer plaats voor het Flower Art Museum. In de aanloop daar naartoe organiseert de galerie als voorproefje een tweetal exposities met kunstenaars die in hun werk worden geïnspireerd door bloemen en planten. Bezoekers van de eerste expositie reageerden enthousiast. ‘Eenheid in verscheidenheid’ was een term die bij velen opkwam.

Ook de nieuwe expositie bevat werk van een groot aantal kunstenaars die hun sporen in de kunstwereld als ‘bloemenkunstenaar’ hebben verdiend. Tezamen bieden zij een veelkleurig en uiteenlopend palet aan beeldende kunst. Van klassieke stillevens tot modern werk, van uitdagende fotografie tot symbolisch design. Welkom in de wereld van bloemen en planten.

Foto Amstelveen
(Bron Galerie Sous-Terre - 2018)

Marc de Regt: Ring 'Fleur d'Arc'


Naast schilderijen, foto’s en sculpturen bevat de nieuwe expositie schitterende sieraden van een aantal Nederlandse topkunstenaars, onder wie Marc de Regt, Joost Vlemmix en Marleen Hengeveld. In totaal wordt werk gepresenteerd van ruim dertig kunstenaars. De opening van de expositie is aanstaande zaterdag 31 maart 2018 om 15.00 uur in de galerie aan Kudelstaartseweg 1 in Aalsmeer (tegenover de watertoren). Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Een groot aantal kunstenaars is deze middag zelf aanwezig en graag bereid om met bezoekers in gesprek te gaan over hun werk. De expositie is tot en met 20 mei elke zaterdag en zondag van 13.00 tot 17.00 uur te bezoeken en doordeweeks op afspraak (tel. 0297-364400/info@galerie-sous-terre.nl). Een uitzondering hierop is zondag 1 april (Eerste Paasdag), dan is de galerie gesloten. Op maandag 2 april (Tweede Paasdag) bent u van harte welkom tussen 13.00 en 17.00 uur.

Foto Amstelveen
(Bron Galerie Sous-Terre - 2018)

Xiaoling Huang: Bloemenportret


Ondertussen wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen op het Flower Art Museum, dat in juli 2018 open gaat. In de komende maanden wordt de locatie op een aantal punten aangepast. De voorbereidingen zijn te volgen via de Facebookpagina van het museum.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.