Bijgewerkt: 23 juli 2024

Bijeenkomst over fit ouder worden in Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Sport

Bron: Ziekenhuis Amstelland
31-03-2017

De Stichting Vrienden van Ziekenhuis Amstelland organiseert een informatieve bijeenkomst met de fysiotherapeuten van Amstelland Fysiotherapie. Preventie in de gezondheidszorg was een belangrijk item bij de verkiezingen, maar we hoeven natuurlijk niet te wachten tot de politiek daar iets van vindt. Daarom deze bijeenkomst gericht op fitheid en het voorkomen of uitstellen van behandeling. Fit ouder worden, hoe doe je dat?

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

Fitness- en oefenzaal van Amstelland Fysiotherapie in het Ziekenhuis Amstelveen


Preventie in de gezondheidszorg was een belangrijk onderwerp in de verkiezingen van 2017. Wat daar echt van gaat komen, blijft de vraag. Moeten we wachten tot een regering besluit wat goed voor ons is? Waarom zouden we niet zelf het heft in handen nemen? Sterker nog, is het niet in ons eigen belang, dat we fit ouder worden en dus minder snel ziek zijn en meer kunnen genieten van het leven? Fit ouder worden, hoe doe je dat? Twee vooraanstaande fysiotherapeuten met een jarenlange ervaring delen hun inzichten met u.

Kijk voor meer informatie op de website van Ziekenhuis Amstelland bij voorlichting. Daarnaast kunt u een kijkje nemen in de oefenzalen van Amstelland Fysiotherapie. Wanneer? Woensdag 12 april 2017, 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Waar? Ziekenhuis Amstelland, Sportzaal Fysiotherapie. Voor wie? Iedereen die interesse heeft in preventie en fit blijven. Door wie? Fysiotherapeuten Kees de Zeeuw en Henk van der Weijden. Belangstellenden kunnen zich opgeven voor deze bijeenkomst op de website van Ziekenhuis Amstelland.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.