Bijgewerkt: 19 april 2024

Bezoek VVD ministers Opstelten en Hennis aan Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: VVD-Amstelveen / Amstelveenweb
18-03-2014

Op zaterdag 15 maart 2014 was VVD-minister Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie op bezoek in Amstelveen. Onder het motto 'winkelen met Jeanine' bezocht zij diverse winkeliers en sprak zij met het winkelend publiek.

vvd Amstelveen
(Foto VVD-Amstelveen - 2014)

Jeanine Hennis-Plasschaert met de leden van de VVD-Amstelveen fractie in Boekhandel Venstra


De groep ging onder andere langs bij de boekhandel Venstra in de bibliotheek en enkele modezaken. Bij de vishandel werd een tussenstop ingelast om een lekkere haring te happen, om te eindigen bij de horeca op het Stadsplein. Tijdens het bezoek spraken de VVD-kandidaten met Amstelveners over belangrijke thema's voor de verkiezingen van 19 maart, zoals veiligheid, economie en onderwijs.

De minister werd onderweg door veel Amstelveners aangesproken. Onder andere door een ex-marinier die haar wilde bedanken voor een besluit, dat zij onlangs nam in haar rol als Minister van Defensie.

vvd Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

De lunchtafel bij WineKitchen is volgeladen met lekkere hapjes


vvd Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

De sfeer is optimaal bij de VVD-ers. Vlnr.: Frank H. Kuyper kandidaat raadslid, Joost Taverne lid van de Tweede Kamer, Walter Vervenne raadslid en Claudio Mancini voorzitter Bestuur


vvd Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Ivo Opstelten komt aan bij de wijnbar en wordt begeleid door Claudio Mancinelli voorzitter Bestuur VVD-Amstelveen, Tim Lechner en Inza Gast kandidaat raadsleden


vvd Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Ivo Opstelten in gesprek met Herbert Raat, lijsttrekker van VVD-Amstelveen


vvd Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Ivo Opstelten minister van Veiligheid en Justitie vertelt over de veiligheidssituatie in Nederland, maar ook over, hoe Amstelveen overkomt bij de regering


vvd Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

De VVD-ers volgen aan de barstoelen het gesprek


vvd Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Jessica en Remco Snoek (kandidaat raadslid), de eigenaren van The WineKitchen met minister Opstelten verkennen de wijnvoorraad


VVD-minister Ivo Opstelten van Veiligheid en Justitie bezocht op zondag 16 maart 2014 Amstelveen. In wijnbar The WineKitchen sprak hij over de aanstormende verkiezingen op 19 maart. Hierbij ging hij in het bijzonder in op zijn Ministersportefeuille: Veiligheid en Justitie. Voor de VVD Amstelveen is veiligheid een belangrijk thema.

De liberale fractie wil in de komende periode woninginbraken tegengaan, de veiligheid op straat vergroten en meer politie op straat. Onder het motto ‘lunchen met Ivo’ waren veel Amstelveners te vinden in The WineKitchen. Onder het genot van een kleine lunch gingen zij in gesprek met de VVD-kandidaten voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.



Ivo Opstelten vertelde, hoe hij er voor probeert te zorgen, dat de politie zo veel mogelijk op straat te vinden is. VVD-wethouder Herbert Raat gaf aan, dat hij in de afgelopen periode de veiligheid in Amstelveen heeft proberen te verhogen door bijvoorbeeld het terugdringen van jongerenoverlast in Westwijk. Deze lijn wil hij ook na de verkiezingen van 19 maart doorzetten.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.