Bijgewerkt: 21 juni 2024

Betrouwbaarheidscontrole in Windows 7?

Nieuws -> Technologie

Bron: Amstelveenweb
20-07-2010

De Reliability Monitor (Betrouwbaarheidscontrole) is een geavanceerde tool voor Windows- Vista en 7 systemen, dat de hardware en software problemen en andere wijzigingen aan uw computer controleert en bewaart. Het programma verzamelt 24 uur gegevens en eventuele resultaten en berekent de stabiliteitsindex van de computer, die varieert van 1 (de minst stabiele) tot 10 (de meest stabiele).

Betrouwbaarheid Amstelveen
(Screenshot Amstelveenweb.com - 2010)

Screenshot van de grafiek met lijsten van de dagen en weken met eventuele installatie fouten, maar ook Windows storingen en waarschuwingen kunt u hier zien


U kunt de index gebruiken, om de betrouwbaarheid van uw computer te evalueren door de geschiedenis van de gemelde storingen van de verschillende applicaties door te bladeren, zoals Windows 7 installatie problemen, diverse storingen, waarschuwingen en andere informatie. Elke wijziging, die u aanbrengt aan uw computer, of een probleem, dat zich voordoet op uw computer beïnvloedt natuurlijk de stabiliteitsindex.

-1. Ga naar het Start menu

-2. In de zoekbalk links beneden type het woord: betrouwbaarheid en wordt een rapport gegenereerd met de grafiek betrouwbaarheids- en probleemgeschiedenis van uw computer

De gegevens kunt op dag, of week sorteren en daar kunt u direct zien, welke programma’s zijn correct geïnstalleerd, of eventueel zijn er problemen geweest tijdens de installatie.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.