Bijgewerkt: 20 mei 2024

Bestuurder van boot Vinkeveen voorgeleid; tweetal nog in voorarrest

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
06-08-2014

Vinkeveen - De officier van justitie Midden-Nederland heeft vandaag besloten de bestuurder van de boot, een 49-jarige man uit Oosterbeek, woensdag 6 augustus 2014 voor te geleiden aan de rechter-commissaris op verdenking van doodslag.

De twee andere verdachten die nog vast zitten, een 30-jarige man en een 26-jarige vrouw, beiden uit Amstelveen, zullen niet worden voorgeleid, maar blijven nog wel in verzekering en worden nog gehoord. Zij, en de andere twee verdachten die eerder zijn heengezonden, blijven aangemerkt als verdachten in het onderzoek.


Grotere kaart weergeven


Weet u meer?

Het onderzoeksteam is nog volop bezig met het technisch onderzoek, het horen van de verdachten en getuigen. Als u zich nog niet als getuige heeft gemeld, dan wordt u gevraagd dit alsnog te doen via het telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Beeldmateriaal

Bovendien vraagt het onderzoeksteam u, als u kort voorafgaand, tijdens of kort na het ongeval beeldmateriaal hebt van de betrokken boten, dit te e-mailen naar het onderzoeksteam onder vermelding van uw naam en telefoonnummer. Het beeldmateriaal kunt u hier naartoe zenden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.