Bijgewerkt: 25 juni 2024

Beste jonge Amstelvener

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
07-03-2008

“Beste jonge Amstelvener”-zo begint de brief van de Gemeente Amstelveen, die naar 4000 Amstelveense jongeren werd gestuurd in verband met een enquête. De helft van de geselecteerde jongeren heeft de enquête schriftelijk ontvangen. Zij kunnen er ook voor kiezen, om net als de andere helft jongeren, deze ook digitaal in te vullen via de website van de gemeente .

Jongeren Amstelveenweb
(Amstelveenweb.com collectie - 2008)

Jonge Amstelveners


In deze Jongerenpeiling 2008 stelt de gemeente vragen over wat de jongeren doen en wat ze belangrijk vinden, of missen in de gemeente. Als de gemeente meer over deze zaken weet, dan kunnen ze in hun toekomstplannen rekening houden met de wensen en behoeftes van de jongeren.

Door de enquête volledig in te vullen maken de jongeren kans op een mooie prijs, zoals een iPod Touch en 70 irischeques ter waarde van € 25,- worden verloot.

Deze peiling gaat over verschillende onderwerpen, zoals sport, wonen, onderwijs, vrijetijdsbesteding, gezondheid en cultuur. Doel is het verkrijgen van inzicht en kennis in de leefsituatie van jongeren en de kansen en bedreigingen die zich daarin voor (kunnen) doen. De gemeente gebruikt de informatie onder andere als informatie voor beleid. Tot en met 28 maart 2008 is het mogelijk de enquête in te zenden.

Externe link: Jongerenpeiling 2008Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.