Bijgewerkt: 4 juni 2023

Benzinepomp overvaller aangehouden

Nieuws -> Politie

Bron: Politie Amsterdam Amstelland
23-10-2007

De verdachte van de overval op een benzinestation langs de Rijksweg A9 in Amstelveen, is op zondagavond 21 oktober 2007 om elf uur in Rotterdam aangehouden. De overval heeft plaats gevonden op zondag- op maandagnacht 1 oktober 2007 rond half een.

De beelden van de beveiligingscamera’s zijn intern bij de politie getoond, maar ook via de opsporingsprogramma’s Ter Plaatse en Opsporing Verzocht. Daarbij werd de 42 jarige man uit Hoofddorp door de politie Limburg Zuid herkend.

Zij gaven de persoonsgegevens van de verdachte aan de collega’s van Amsterdam-Amstelland door. Daarnaast wordt hij verdachte van een overval op een pompstation zondagmorgen 21 oktober rond half tien in Putten. Politiemensen die daar het onderzoek deden herkenden de man van de bewakingsbeelden in Amstelveen.

Politiemensen in Rotterdam controleerden op zondagmorgen 21 oktober om elf uur, de man, toen bleek dat de APK van de auto waar hij inreed verlopen was. Snel was duidelijk dat hij gezocht werd. In de auto werd ook een vuurwapen aangetroffen.

Rechercheurs van het overvallenteam van het district Zuid hebben de zaak in onderzoek.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.