Bijgewerkt: 27 november 2021

Benefietconcert van het Aalsmeers Mannenkoor in Amstelveen

Nieuws -> Kerk

Bron: Lenie Zandvliet
06-03-2019

Op zondag middag 31 maart 2019 om 14.30 uur geeft het Mannenkoor Con Amore in samenwerking met de warme bariton Ronald Willemsen en de prachtige mezzo sopraan Gerda van Eerde, onder pianobegeleiding van de virtuoze Oksana Polman een sfeervol benefiet concert in de Titus Brandsmakerk, Westelijk Halfrond 1 te Amstelveen.

De middag zal in het teken staan van vrolijke liederen, voor u als bezoeker wordt het een feest der herkenning! Ronald en Gerda zingen zowel als solist maar ook met begeleiding van het koor. Oksana Polman zal met haar enthousiasme en professionaliteit het concert op de vleugel begeleiden. Het belooft een heerlijke middag te worden o.l.v. Theo van der Hoorn met als doel financiële steun te genereren voor de opbouw van de verbrande Urbanus Kerk van Bovenkerk. De toegang is gratis, een gift voor de wederopbouw van de Urbanus wordt zeer op prijs gesteld.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

Het Aalsmeers Mannenkoor Con Amore in het Oude Dorp van Amstelveen geeft een concert op het podium op 5 mei 2015 tijdens de Bevrijdingsdag


Het Aalsmeers Mannenkoor Con Amore werd op 6 januari 1958 opgericht. Feitelijk ontstond het door het samengaan van het Aalsmeers Christelijk Mannenkoor en het dubbel mannenkwartet Con Amore. Spoedig groeide het koor; het vierstemmig zingen van mooie liederen, geestelijk en werelds, van operakoren en moderne songs trok veel zanglustige mannen. In 1968 telde het koor 60 leden. In dat jaar werd het tienjarig jubileum met een groot concert gevierd. Op een concours haalde Con Amore toen in de superieure afdeling een eerste prijs; een grootse prestatie. Op dit moment heeft het mannenkoor vier stemmen; 1ste tenor, 2de tenor, bariton, bassen.

Noteert u het in uw agenda, zondagmiddag 31 maart 2019, 14.30 uur, Titus Brandsma Kerk, Westelijk Halfrond 1 te Amstelveen ! Let op: Nadere informatie op https://www.helponsuitdebrand.com  en op: https://www.amkconamore.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS