Bijgewerkt: 22 september 2023

Belevenistafel in Zonnehuis Amstelveen onthuld

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
08-02-2017

Op dinsdag 7 februari 2017 was Jeroen Brandes (PvdA) wethouder Welzijn aanwezig bij de officiële ingebruikname van de zogenaamde Belevenistafels in het Zonnehuis Groenelaan. Belevenistafels zijn verplaatsbare, rolstoelvriendelijke tafels die ontspanning bieden en het geheugen stimuleren.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2017)

Bewoners van het Zonnehuis Groenelaan maken kennis met de Belevenistafel, een interactieve multimediatafel met mevrouw Nelleke Vogel, bestuurder van Zonnehuisgroep Amstelland en Jeroen Brandes wethouder Welzijn


Wethouder Brandes: "Zoals een van de bewoners al zei, als je eenmaal met deze interactieve tafels aan de slag gaat, is het moeilijk om er weer mee te stoppen. Er zitten heel veel leuke spellen op en ook heel veel muziek uit vroegere tijden. Heel mooi om te zien, hoe de bewoners er van genieten." Zonnehuis Amstelveen biedt verpleging (langdurige zorg), revalidatie en palliatieve zorg aan mensen die lichamelijke zorg nodig hebben en aan mensen met dementie.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.