Bijgewerkt: 3 maart 2024

Beleef een gezellige dag uit in Amstelveen in maart 2016!

Nieuws -> Stadshart

Bron: Star Promotions
22-02-2016

In het laatste weekend van maart 2016 wordt de Paasmarkt in Amstelveen op het Stadsplein georganiseerd door Star Promotions. De braderie vindt plaats op: Zaterdag 26 maart van 10.00 uur tot 17.00 uur, zondag 27 maart van 11.00 uur tot 17.00 uur, maandag 28 maart van 11.00 uur tot 18.00 uur.

De Paasmarkt bestaat uit ongeveer 150 marktkramen per dag, waarop een breed scala aan producten zijn uitgestald. Hierbij kunt u denken aan onder andere diverse kleding en modeaccessoires, sieraden, lederwaren, multimedia en electronica, cosmetica, bedtextiel, speelgoed en feestartikelen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Voorjaarsmarkt in Stadshart Amstelveen op 16 mei 2014


Tijdens uw bezoek aan de Paasmarkt krijgt u vast trek door het rondneuzen bij de marktkramen en door alle lekkere geuren die zich over de markt verspreiden. Er staan bijvoorbeeld kramen met Surinaamse snacks, zoals bara’s, friet, worst, hamburgers, poffertjes en snoep. Ook voor een kop koffie of thee, of een fles frisdrank of jus d’orange kunt u natuurlijk terecht op de markt.

Ook is er voor de kinderen genoeg te beleven. Zo zijn er namelijk de gehele dag op de paasmarkt een zweefmolen en een draaimolen, geen moment verveling dus. Dit jaar organiseren wij naast de Paasmarkt ook een Foodmarkt & een Hobbymarkt en is er de gelegenheid voor de horeca om zich te presenteren. Noteer het weekend in uw agenda en beleef een gezellige dag uit met familie en of vrienden in Amstelveen! Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van de marktAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.